Despre noi

Pensiunea Roxana

Situata in localitatea Intorsura Buzaului judetul Covasna in frumosul tinut al Buzaului Ardelean cunoscut si ca Mica Siberie sau Polul Frigului!

O zona depresionara, parcă o cetate medievală mărginită de abruptul Ciucașului, de masivul Siriu și vârful Malaia, de Tătarul Mare și Tătarul Mic sau de Clăbucetul Întorsurii.

Aici, parcă timpul stă în loc.

Pomii înfloresc mai târziu, plantele își destăinuie verdele crud abia pe la mijlocul primăverii, apele parcă sunt mai reci și mai învolburate. aerul mai tare, mai curat, aer de munte.

Toate aceste senzații dispar sau pălesc simțitor odată ce ajungi să cunoști locurile si oamenii de aici.
Aflata la 800 m de centrul orașului, pensiunea potrivită pentru distractie s-au relaxare, aici ai parte de toate facilitățile la care te poți gândi.

Parcarea mare și încăpătoare, un loc de joacă pentru copii, zonă pentru piknic și un teren multifuncțional pentru sport, pe lângă locul de joacă pentru copii dotat cu leagăne, tobogane și căsuțe, un loc special pentru grătar utilat cu toate cele de trebuință și spațiu pentru făcut mâncare la ceaun, un teren de sport multifuncțional, un iaz cu pesti, sală multifuncționala pentru petrecerea timpului liber, sau pentru evenimente, sală dotată cu șemineu perfect funcțional, masă de biliard și foosball, o terasă lângă grătar, în apropierea spațiului de joacă pentru copii, foisoare.